از حدود پنج تا شش ماهگی باید به تدریج شیرخوار را با غذاهای جامد آشنا کنید، اما به این نکته توجه کنید آشنا کردن کودک با غذا، فقط به معنای آشنایی او با طعم های مختلف است و غذای اصلی او همچنان شیر می باشد.
دقت کنید مصرف بعضی از غذاها در این دوره ممنوع است زیرا باعث ایجاد حساسیت و علایمی نظیر: تهوع، اسهال، استفراغ، خارش، قرمزی پوست و یا کهیر می شود.
غذاهایی مانند:
۱٫ نمک: افزودن نمک به غذای شیرخوار فشار بسیار زیادی به کلیه می آورد.
۲٫ قند: شیرخواران به “قند آب” نیازی ندارند، زیرا شیر مادر و قند موجود در سبزی ها و میوه ها نیازهای آنان را تامین خواهد کرد
۳٫خشکبار و دانه های روغنی: استفاده از خشکبار به طور کلی ممنوع می باشد زیرا احتمال ایجاد آلرژی و ورود دانه ها به حلق و خفگی شیرخوار را به دنبال مصرف آن ها افزایش می یابد.
۴٫ شیرگاو: استفاده از شیرگاو در این دوره مجاز نیست. از مصرف شیرهای پاستوریزه و هموژنیزه هم پرهیز کنید زیرا در میزان چربی آن ها تغییراتی داده شده است که برای تغذیه شیرخوار مناسب نمی باشد
۵٫ تخم مرغ: مصرف تخم مرغ کامل یا حتی غذاهای حاوی تخم مرغ تا یک سالگی مجاز نمی باشد.
۶٫ماهی: بهتر است تا حدود دو سالگی غذاهای دریایی به کودک ندهید.
۷٫مرکبات: ممکن است منجر به دل درد شیخوار شوند، اما اگر مجبور به اسفاده از مرکبات هستید، حتما هسته آن را جدا کنید.
۸٫مواد عذایی سفت: مصرف هر نوع ماده غذایی سفت که احتمال ورود به حلق و امکان خفگی را افزایش می دهد، ممنوع است.
#جی_او_فراست

کانال تلگرام:@OrdibeheshtCouncl

#کودک_من

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *